Knihkupectví Avatar

Léčení krystaly - Doreen Virtue, Judith Lukomski

259Kč
Nyní: 233Kč

LÉČENÍ KRYSTALY je praktický průvodce léčením s pomocí 94 drahých kamenů, ilustrovaný krásnými barevnými fotografiemi každé rodiny krystalů. Kniha je vhodná pro začátečníky i pro zkušené praktiky a soustředí se na krystaly, které jsou snadno dostupné. Dozvíte se, který krystal použít na konkrétní zdravotní nebo životní problém, dostane se vám jasného vysvětlení pojmů týkajících se krystalů (jako například fantom a uchovavatel záznamů), zjistíte, jak si vybrat krystal, který byl vytěžen šetrným způsobem, a přečtete si fascinující poselství získané channelingem od samotných kamenů.
Autorky pojednávají o tom, jak krystaly působí spolu s anděly a archanděly, a popisují, jak rozmístit konkrétní kameny ve vašem domově, a vybudovat tak energetické sítě, jež prospívají hojnosti, milostnému životu, dobrému spánku, ochraně a dalším záležitostem.
Doreen Virtue, Ph. D., je duchovní doktorka psychologie, která pracuje s říší andělů. Je kromě jiného autorkou knih Andělská terapie, Poslové světla a Léčení s anděly. Vystupovala v CNN, v pořadech jako např. Oprah, The View, Good Morning America a dalších. Pořádá kurzy Andělské terapie po celém světě.
Judith Lukomski je celoživotní studentkou duchovních zákonů. Při své práci navazuje spojení s říšemi andělů, elementálů a nanebevzatých mistrů. Je vyhledávanou mluvčí, autorkou a jasnovidkyní, léčí pomocí energie krystalů a vede workshopy.

Vázaná, 208 str., Synergie 2009


vyprodáno

Vaše IP adresa je: 3.230.147.225
Copyright © 2024 Nakladatelství a knihkupectví AVATAR. Powered by Zen Cart | Hosting by Zserver