Knihkupectví Avatar

Radost ze zdravých dětí + DVD - V.Strnadelová, J.Zerzán

369Kč
Nyní: 332Kč

 

 

 

 

 

 

 

Podtitul:Preventivní i léčebná strava pro celou rodinu (Strava kojících maminek. Strava v kojeneckém věku. Specifika stravy dětského věku atd.)

Kniha Radost ze zdravých dětí je určena pro všechny, kterým není lhostejné jejich zdraví a chtějí k němu přispět vlastními silami. V posledních desetiletích narůstá závratným tempem četnost nemocí, jako jsou alergie, astmata, únavové syndromy, kožní nemoci, ale i nádorová a cévní postižení. Příčina je složitější, ale nepochybně zde hraje jednu z hlavních rolí strava a stravovací zvyklosti. V současné době je vžita spousta omylů o stravě a většina výživových doporučení tyto omyly stále opakuje, a to nepřispívá ke zdraví jednotlivce ani populace. Autoři této knihy omyly vysvětlují a uvádějí je na pravou míru.

MUDr. Vladimíra Strnadelová, narozená v roce 1959 v Uherském Hradišti. Vystudovala medicínu na fakultě Všeobecného lékařství v Olomouci a po promoci pracovala několik let jako lékařka neurologického oddělení v Uherském Hradišti. Postupně se začala zabývat alternativní medicínou, studovala akupunkturu, homeopatii, čínskou medicínu u nás i na nejrůznějších světových pracovištích. Od roku 1993 se věnuje přírodní medicíně a má svou soukromou lékařskou ordinaci v rámci Institutu přírodní medicíny v Praze. Spolu se svým přítelem, nyní manželem Janem Zerzánem, se zabývají dietologií, kterou studovali na stážích v zahraničí, a své poznatky i osobní zkušenosti uplatňují při své praxi v ordinaci přírodní medicíny.

Jan Zerzán, narozený 1947 v Litomyšli. K přírodní medicíně a dietologii ho přivedlo před 30 lety vlastní onkologické onemocnění. Pro neúspěch klasické medicíny začal aplikovat změnu stravy a životního stylu u sebe i své rodiny. Došlo tak nejen k jeho vyléčení, ale i k vyléčení jeho dětí, které měly imunitní problémy jako alergie, astma a atopický ekzém. Od té doby se věnuje studiu stravy a aplikaci všech získaných zkušeností ve své poradně v rámci Institutu přírodní medicíny v Praze.

Autoři knihy společně pořádají mnoho přednášek po celé republice a pohybové kurzy pro jednotlivce i celé rodiny. Jsou autory článků do nejrůznějších časopisů a vystupovali v mnoha televizních i rozhlasových pořadech.

Vázaná, 416 str., nakl.Anag 2010 (2.rozšířené vydání)


vyprodáno

Zákaznící, kteří si koupili toto zboží, objednávali také...


Vaše IP adresa je: 18.223.106.232
Copyright © 2024 Nakladatelství a knihkupectví AVATAR. Powered by Zen Cart | Hosting by Zserver